У березневому (електронному) номері журналу надрукували моє оповідання. Ура, скажете ви? Справді, "ура"! Проте моє "ура" почало затьмарюватись прикрими несподіванками. 1. Договір про публкацію мені довелося ледь не "вибивати": пакет документів, які я мала роддрукувати у двох примірниках, підписати та надіслати на адресу "Дніпра" я отримала тільки 26 березня.
2. 15 травня я знову написала листа до редакції журналу з таким текстом: "Вибачте, що знову турбую вас, але мене непокоїть одна річ. Минуло 1,5 місяці відтоді, як я надіслала на адресу редакции журналу Дніпро пакет документів, але досі не отримала свою копію договору та акту. З цього приводу маю питання: Чи дійшли до редакції документи, зокрема, копії паспорту та коду, які я надіслала окремим листом? У разі, якщо документи загубилися під час листування, я можу попросити друзів-киян особисто принести їх до редакції. Дакую, що приділили мені час." Відповіді на лист не було.
3. У Договорі було вказано, що свій гонорар я отримаю до 31 травня включно, проте на сьогодні ні свого примірника договора, ні гонорара я не отримала.
4. 3 червня я зателефонувала до приймальні журналу, де описала свою проблему. Мені пообіцяли вирішити це питання та зателефонувати за контактим телефоном до кінця дня, проте ні в понеділок, ні у вівторок дзвінка не було. Сьогодні я сама цілий день намагаюся додзвонитися до приймальні, проте на мобільному всяк час висвічуються "Включена переадресация звонков. Вызов отклонён". Мабуть, мій номер "забанили". Так само можуть "забанити" акаунт на форумі та витерти це повідомлення. Проте я залишу собі на згадку скриншот, який потім зможу пред"явити на підтвердження своїх слів. Я хотіла по доброму. Та якщо не виходить, буду захищати свої права інакше.
|