Млинці з вишнями
Радість для очей, насолода для шлунка
Вам знадобиться:
- 200 г борошна
- 2 ст. ложки порошку какао
- 350 мл молока
- 3 яйця
- 5 ст. ложки цукру
- 50 г вершкового масла
- 200 мл вишневого соку
- 100 г вишень без кісточок
- 1 ст. ложка крохмалю
- 200 мл 35% вершків
- сіль
Спосіб приготування:
1. Змішайте борошно з какао і просійте в миску.
2. Злегка збийте яйця.
3. При постійному помішуванні додайте в борошно яйця, молоко, 1/2 ч. ложки солі і 2 ст. ложки цукру.
4. Замісіть тісто і залиште на 20 хвилин.
5. Розведіть крохмаль декількома ложками вишневого соку.
6. Решту соку доведіть до кипіння і вилийте в нього розведений крохмаль.
7. Зніміть з вогню, трохи охолодіть і додайте вишні.
8. Посмажте млинці на вершковому маслі.
9. Складіть кожен млинець вчетверо і викладіть на тарілку.
10. Збийте вершки з 3 ст. ложками цукру.
11. Викладіть вишні з киселем на млинці і прикрасьте збитими вершками.
Матеріал взято з сайту: http://relax.ua/menu/pancakes-with-cherries/lang/ua
Найважливіше
з теорії детективу!
Знайомтеся з цікавими статтями і доповнюйте рубрику своїми теоріями та практичними історіями. Чекаємо на ваші листи за адресою: lit-jur-dnipro-zav.proza@kas-ua.com
ОГОЛОШЕННЯ
До уваги передплатників!
Друкована та електронна версії журналу «Дніпро» виходять щомісячно!
Передплатити журнали можна:
на сайті:
www.dnipro-ukr.com.ua;
за телефоном:
(044) 454-12-80;
у відділеннях «Укрпошти».
ЦИТАТА ДНЯ
«Текст – це лише пікнік, на який автор приносить слова, а читачі – сенс»
(Цвєтан Тодоров)
УВАГА!!!
Пропонуємо всім охочим узяти участь у написанні літературно-критичних статей про нобелівських лауреатів.
Чекаємо на ваші роботи про Томаса Еліота до 31 липня 2016 року.
Найкращу статтю буде опубліковано на сторінках журналу.
Роботи надсилайте за адресою: lit-jur-dnipro-zav.proza@kas-ua.com (із позначкою "Нобелівка").