Жовтень 2011

Чи підходить місто, в якому Ви живете для творчості?

Олена Баранець

 

Тему астрологічної відповідності міст України досліджували деякі астрологи, однак матеріалу не дуже багато. Крім того, висновки щодо окремих міст можуть не збігатися. Особливо це стосується мегаполісів або історичних міст. Дуже цікаві роботи були в моїх викладачів А.В. Поправко,  В.Н. Московченко. Корисний матеріал про рідне місто Запоріжжя виклала у своїй праці астролог-дослідник Л.А. Коденко. Про Київ також написано чимало, але більшість авторів розглядає окремі райони великого міста, що дає йому точнішу характеристику.

          Така інформація може стати у пригоді тим, хто планує переїзд до іншої місцевості або часто подорожує. Шановний читач, мабуть, помічав, як змінювався настрій, внутрішнє відчуття спокою або напруги під час перебування в новому місті. Для когось починаються нові рішучі зміни, для інших –  нові знайомства, а в декого можуть бути навіть проблеми зі здоров’ям та матеріальні втрати. За допомогою розділу астрології, який називається астрокартографія можна підібрати людині таке місто, яке добре йому підходить для проживання, кар’єри або відпочинку. На жаль, формат статті не дозволяє це зробити. Я лише спробую оцінити належність деяких міст України до тих чи інших знаків зодіаку. Ці міста я часто відвідувала або маю про них  достатню інформацію від моїх друзів та знайомих, оскільки, перелік усіх населених пунктів нашої держави – це  окрема тема для наукових досліджень, яка може вилитися у такий собі довідник для зацікавлених  читачів. На мою думку, під знаком Овна проходять  міста,  які відрізняються активним  розвитком промисловості, більш-менш простою архітектурою, прямими довгими вулицями або однією великою через усе місто, прямокутною забудовою. Відчувається робоча атмосфера , багато підприємств важкої промисловості. Також можуть бути військові  чи спортивні заклади. Населення дуже самостійне, сміливе, неспокійне, десь вибухове. Наприклад, Кривий Ріг, Маріуполь, Нікополь.

Введіть ваш абонентський код, щоб читати далі :

Система OrphusПомилка в тексті? Виділіть її та натисніть: CTRL + ENTER

Найважливіше
з теорії детективу!

Знайомтеся з цікавими статтями і доповнюйте рубрику своїми теоріями та практичними історіями. Чекаємо на ваші листи за адресою: lit-jur-dnipro-zav.proza@kas-ua.com

Читати журнал "Дніпро" Статті

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги передплатників!

Друкована та електронна версії журналу «Дніпро» виходять щомісячно!

Передплатити журнали можна:

на сайті:
www.dnipro-ukr.com.ua;

за телефоном:
(044) 454-12-80;

у відділеннях «Укрпошти».

ЦИТАТА ДНЯ

«Текст – це лише пікнік, на який автор приносить слова, а читачі – сенс»

(Цвєтан Тодоров)

УВАГА!!!

Пропонуємо всім охочим узяти участь у написанні літературно-критичних статей про нобелівських лауреатів.

Чекаємо на ваші роботи про Томаса Еліота до 31 липня 2016 року.

Найкращу статтю буде опубліковано на сторінках журналу.

Роботи надсилайте за адресою: lit-jur-dnipro-zav.proza@kas-ua.com (із позначкою "Нобелівка").