Квітень 2011

ФОТО 3×4

Сергій Русаков

Учора замовив фотографії. Повертався додому в чудовому настрої. Закортіло відчути себе важливою людиною, тому зайшов до фотоательє. Замовив тридцять шість фотографій розміром 3×4. Сподіваюся, вистачить на довгі роки: вклею в паспорт, коли виповниться двадцять п’ять років; надам у Посольство Франції на візу (що з того, що на візу потрібні фото іншого формату. Пустіть мене за кордон!), а інші – уже подивлюся, як складеться. Обов’язково знадобляться!

Сьогодні вдень забрав фото. Добре, що я вчора був у синій сорочці – вона додала певного шарму офіційному та водночас дивному виразу мого обличчя. А фотошоп виправив усі сліди мого ще короткого, але напруженого життя. Фотошоп нас часто рятує. Навіщо сьогодні бути професіоналом-фотографом, коли можна володіти мистецтвом натискання клавіатури в «панелі інструментів»? (Що з того, що у фотоательє встановлена неліцензійна версія програми. Хто взагалі востаннє бачив ліцензійні диски? Музеї в магазинах не рахуються).

Подарував першу фотографію дівчині, з якою випадково розпочав розмову в метро. Виявилося, що в нас багато спільних знайомих. До речі, мав на цьому тижні зустрітися з кількома однокласниками, але знову нічого не вийшло: усі зробили вигляд, що забули. А десь за півроку вкотре будемо обіцяти побачитися в центрі міста за склянкою чаю, бо вже понад сім років не бачилися.

Введіть ваш абонентський код, щоб читати далі :

Система OrphusПомилка в тексті? Виділіть її та натисніть: CTRL + ENTER

Найважливіше
з теорії детективу!

Знайомтеся з цікавими статтями і доповнюйте рубрику своїми теоріями та практичними історіями. Чекаємо на ваші листи за адресою: lit-jur-dnipro-zav.proza@kas-ua.com

Читати журнал "Дніпро" Статті

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги передплатників!

Друкована та електронна версії журналу «Дніпро» виходять щомісячно!

Передплатити журнали можна:

на сайті:
www.dnipro-ukr.com.ua;

за телефоном:
(044) 454-12-80;

у відділеннях «Укрпошти».

ЦИТАТА ДНЯ

«Текст – це лише пікнік, на який автор приносить слова, а читачі – сенс»

(Цвєтан Тодоров)

УВАГА!!!

Пропонуємо всім охочим узяти участь у написанні літературно-критичних статей про нобелівських лауреатів.

Чекаємо на ваші роботи про Томаса Еліота до 31 липня 2016 року.

Найкращу статтю буде опубліковано на сторінках журналу.

Роботи надсилайте за адресою: lit-jur-dnipro-zav.proza@kas-ua.com (із позначкою "Нобелівка").