Липень 2011

Антикризові подарунки

Ольга Бахіна

Ми, українці, нація, мяко кажучи, весела. Тому і свят вигадали собі безліч. Відповідно витрати на подарунки займають значну частину наших щомісячних витрат. А в умовах світової кризи їх придбання стало взагалі проблематичним. Я пропоную альтернативу: відмовлятися від пухнастих зайців на користь подарунків зроблених власними руками.

   Я впевнена, що в кожного вдома є пристойна колекція нікому не потрібних речей, які викликають здивування в наших гостей. На запитання «Що це?» ми сором’язливо відводимо погляд і відповідаємо «Це мені подарували…» Щоб ваш презент був неординарним, особливим, цікавим, а головне, щоб приносив позитивний настрій я пропоную вам декілька варіантів, які оцінять усі.

  • Помаранчевий позитив.Один з найпростіших варіантів для швидкого і цікавого подаруночка. Купуєте кілограм (чи навіть більше) яскравеньких цитрусових (в оригіналі – мандарин) і на кожній з них маркером пишете щось особливе: побажання, жарти,малюєтекумедні смайлики, картинки (на ваш смак). Такий подарунок принесе не тільки естетичну насолоду, а й корисні вітамінчики.
  • Банка зі щастям.Чи знаєте ви хоч одну людину, яка не любить солодощів? І я таких не пригадую! Тому пропоную взяти будь-яку банку «солідного» розміру, яскраво і позитивно розмалювати її, а всередину покласти безліч різних смаколиків (шоколадок, цукерок, печива…), все те, що полюбляє людина, для якої готуєте цей сюрприз. Так ви ще раз підтвердите, що знаєте вподобання свого друга і подаруєте щось корисніше за керамічного ангелика.

Введіть ваш абонентський код, щоб читати далі :

Система OrphusПомилка в тексті? Виділіть її та натисніть: CTRL + ENTER

Найважливіше
з теорії детективу!

Знайомтеся з цікавими статтями і доповнюйте рубрику своїми теоріями та практичними історіями. Чекаємо на ваші листи за адресою: lit-jur-dnipro-zav.proza@kas-ua.com

Читати журнал "Дніпро" Статті

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги передплатників!

Друкована та електронна версії журналу «Дніпро» виходять щомісячно!

Передплатити журнали можна:

на сайті:
www.dnipro-ukr.com.ua;

за телефоном:
(044) 454-12-80;

у відділеннях «Укрпошти».

ЦИТАТА ДНЯ

«Текст – це лише пікнік, на який автор приносить слова, а читачі – сенс»

(Цвєтан Тодоров)

УВАГА!!!

Пропонуємо всім охочим узяти участь у написанні літературно-критичних статей про нобелівських лауреатів.

Чекаємо на ваші роботи про Томаса Еліота до 31 липня 2016 року.

Найкращу статтю буде опубліковано на сторінках журналу.

Роботи надсилайте за адресою: lit-jur-dnipro-zav.proza@kas-ua.com (із позначкою "Нобелівка").